355 500 произведений, 25 200 авторов.

Электронная библиотека книг » Габор Молнар » книга "У країні ягуарів"
У країні ягуарів - Габор Молнар
  • Книга добавлена: 5 октября 2016, 23:40
обложка книги У країні ягуарів - Габор Молнар

Название книги: У країні ягуарів

Автор книги:



16Страниц
4-5Часов на чтение
60 тыс.Всего слов

Язык книги: русский
Издательство: "Молодь"
Город: Київ
Год издания: 1963
Размер: 160 Кб
сообщить о нарушении



Описание книги

«У країні ягуарів» — документальна розповідь відомого угорського мандрівника Габора Молнара, який багато років провів у джунглях Бразілії і згодом повернувся в Угорщину.

Чимало небезпек чатували в тропічних хащах на сміливого мисливця й колекціонера. Але прагнення будь-що вивчити цей таємничий, звабливий край заохочували до подорожі. Спочатку в складі експедиції, а потім сам Г. Молнар побував у багатьох ще не досліджених районах бразільських джунглів.

У своїй книзі автор розповідає про цікаві пригоди, що трапилися з ним у джунглях, про труднощі, які йому доводилося долати, про боротьбу з тропічними хворобами, хижими звірями та зміями, яскраво описує тваринний і рослинний світ цього краю.

  

 

 

  • Просмотров: 442 |


Добавить комментарий к книге
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

Популярные книги за неделю