355 500 произведений, 25 200 авторов.

Электронная библиотека книг » Владимир Ешкилев » книга "Усі кути трикутника. Апокриф мандрів Григорія Сковороди"
Усі кути трикутника. Апокриф мандрів Григорія Сковороди - Владимир Ешкилев
  • Книга добавлена: 5 октября 2016, 05:34
обложка книги Усі кути трикутника. Апокриф мандрів Григорія Сковороди - Владимир Ешкилев

Название книги: Усі кути трикутника. Апокриф мандрів Григорія Сковороди

Автор книги:



14Страниц
4-5Часов на чтение
62 тыс.Всего слов

Язык книги: русский
Издательство: ВЦ "Академія"
Город: Київ
Год издания: 2012
ISBN: 978-966-580-382-9
Размер: 189 Кб
сообщить о нарушении



Описание книги

Головний герой роману — зовсім юний Григорій Сковорода, якого вабили мандри з їх пригодами, містичні вчення, таємні знання. Подорожуючи Австрією та Італією, він потрапив у вир карколомних подій, що змінили політичну карту Європи напередодні Семирічної війни. Тоді він ще не був письменником, ніхто не знав його як філософа. Однак імовірна його причетність до однієї з масонських лож.

Володимир Єшкілєв пропонує не життєпис, а художній роман, в основі якого — пригода. І цього разу він не зраджує собі в намаганні по-своєму роздивитися малодосліджені сторінки української історії. Пригода об'єднує зображені в романі події, що належать і теперішньому часу.

* * *

Роман «Усі кути трикутника» виписаний за канонами пригодницького твору. У ньому — авторське бачення європейських подорожей 1750—1753 рр. молодого Григорія Сковороди. Саме тоді він, на погляд В. Єшкілєва, потрапив до середовища містиків-революціонерів, які належали до різних напрямів та юрисдикції європейської масонерії. Автор виходить із переконання, що видиму історію України рухають і невидимі сили.   

 

  • Просмотров: 291 |


Добавить комментарий к книге
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

Популярные книги за неделю