355 500 произведений, 25 200 авторов.

Электронная библиотека книг » Роман Коваль » книга "Багряні жнива Української революції"
Багряні жнива Української революції - Роман Коваль
  • Книга добавлена: 15 октября 2016, 04:53
обложка книги Багряні жнива Української революції - Роман Коваль

Название книги: Багряні жнива Української революції

Автор книги:



36Страниц
9-10Часов на чтение
132 тыс.Всего слов

Язык книги: русский
Издательство: Діокор
Город: Київ
Год издания: 2005
ISBN: 966-83-31-19-2
Размер: 377 Кб
сообщить о нарушении



Описание книги

Пропонована книга є збіркою драматичних історій та нарисів про учасників збройної боротьби за Українську державу, які воювали у складі Армії УНР, Української галицької армії, Українських січових стрільців і повстансько-партизанських загонів Правобережної і Лівобережної України. Події розгортаються в Києві та на території сучасних Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Кіровоградської, Київської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської, Черкаської, Чернігівської, Харківської, Херсонської, Хмельницької областей, на теренах Волині, Галичини, Криму, Кубані, Дону, а також в Австро-Угорщині, Чехословаччині й на острові Лемнос в Егейському морі.

Книга відтворює прогалини в нашій історичній пам'яті та оживляє її синів, які полягли в боротьбі за свободу і щастя нашої Батьківщини.

  • Просмотров: 300 |


Добавить комментарий к книге
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

Популярные книги за неделю