355 500 произведений, 25 200 авторов.

Электронная библиотека книг » Марина Соколян » книга "Серце гарпії"
Серце гарпії - Марина Соколян
  • Книга добавлена: 5 апреля 2017, 00:30
обложка книги Серце гарпії - Марина Соколян

Название книги: Серце гарпії

Автор книги:



13Страниц
4-5Часов на чтение
57 тыс.Всего слов

Язык книги: русский
Издательство: Нора-Друк
Город: Київ
Год издания: 2013
ISBN: 978-617-688-007-3
Размер: 164 Кб
сообщить о нарушении



Описание книги

Головна героїня роману Марини Соколян «Серце гарпії» на ім’я Ярослава Немирович стає свідком злочину і, тікаючи від переслідування, опиняється в далекому селі. Згадуючи минуле, вона розуміє, що певною мірою сама спровокувала ситуацію, яка призвела до загибелі людини. Ярослава має багато талантів, зокрема, схильність до хитрих вигадок і уміння впливати на емоції людей. Застосовуючи ці здібності, вона зробила непогану кар’єру і навіть не помітила, коли звичка маніпулювати людьми набула рис професійної деформації її особистості. Ярослава хоче провести деякий час в спокійній атмосфері й знайти спосіб дати раду власній совісті, але знову опиняється у вирі подій.

Авторка роману, вибудовуючи сюжетні лінії, ставить головну героїню в непрості життєві ситуації, в яких не завжди вдається визначити межу, котру не варто переступати задля досягнення результату.

  • Просмотров: 269 |


Добавить комментарий к книге
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

Популярные книги за неделю