355 500 произведений, 25 200 авторов.

Электронная библиотека книг » Франтишек Флос » книга "Мисливці за орхідеями"
Мисливці за орхідеями - Франтишек Флос
  • Книга добавлена: 5 октября 2016, 21:11
обложка книги Мисливці за орхідеями - Франтишек Флос

Название книги: Мисливці за орхідеями

Автор книги:



11Страниц
3-4Часов на чтение
42 тыс.Всего слов

Язык книги: русский
Издательство: "Веселка"
Город: Київ
Год издания: 1965
Размер: 116 Кб
сообщить о нарушении



Описание книги

Книга відомого чеського письменника Франтішка Флоса "Мисливці за орхідеями" вийшла у світ 1920 року. Відтоді вона — найулюбленіший твір чеських дітей — витримала багато видань і перекладена багатьма мовами інших народів.

Герой книги Ян Сатрапа — відомий квітникар, який у пошуках за рідкісними видами орхідей мандрував джунглями Мексіки, Гватемали, Гондурасу та Коста-Ріки.

У книжці "Мисливці за орхідеями" описано подорож до Центральної Америки, в якій Ян Сатрапа брав участь іще тринадцятирічним хлопчиком разом з двома іншими чехами — Долежалом і Веверкою.

Франтішек Флос з великою симпатією змальовує природу цих країв, побут, звичаї корінного населення Центральної Америки — індіанців, їхню боротьбу проти гнобителів.

 

  • Просмотров: 315 |


Добавить комментарий к книге
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

Популярные книги за неделю