355 500 произведений, 25 200 авторов.

Электронная библиотека книг » Филип Пулман » книга "Янтарне скло"
Янтарне скло - Филип Пулман
  • Книга добавлена: 21 октября 2016, 18:50
обложка книги Янтарне скло - Филип Пулман

Название книги: Янтарне скло

Автор книги:



32Страниц
10-11Часов на чтение
138 тыс.Всего слов

Язык книги: русский
Издательство: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля»
Город: Харків
Год издания: 2007
ISBN: 978-966-343-766-8
Размер: 352 Кб
сообщить о нарушении



Описание книги

Філіп Пуллман вважається гідним продовжувачем традицій Дж. Р. Р. Толкієна. Не випадково права на екранізацію трилогії «Темні початки» придбала кінокомпанія, яка нещодавно екранізувала суперпопулярну трилогію «Володар перснів».

«Янтарне скло» — заключна книга трилогії видатного майстра слова Філіпа Пуллмана, що розповість про небезпечні пригоди дівчинки Ліри, що мешкає у іншому, схожому на наш, світі та її друга Віла. Діти мандрують різними світами, уникаючи контактів із воїнами Зла, бо за старовинним пророцтвом після глобальної катастрофи саме на Ліру чекає доля другої Єви, матері всього людського. Разом з героями юний читач порине у вир надзвичайних подій: подорож до підземного світу, поєдинок сил Добра і Зла, зустріч з душами померлих друзів і, нарешті, розставання Віла та Ліри, які встигли полюбити одне одного, але заради збереження рівноваги у Всесвіті змушені повернутися кожен до свого світу.

  • Просмотров: 346 |


Добавить комментарий к книге
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

Популярные книги за неделю