355 500 произведений, 25 200 авторов.

Электронная библиотека книг » Ердоган Ерчиван » книга "Забранената египтология (Загадъчните знания и високите технологии на фараоните)"
Забранената египтология (Загадъчните знания и високите технологии на фараоните) - Ердоган Ерчиван
  • Книга добавлена: 17 сентября 2016, 22:22
обложка книги Забранената египтология (Загадъчните знания и високите технологии на фараоните) - Ердоган Ерчиван

Название книги: Забранената египтология (Загадъчните знания и високите технологии на фараоните)

Автор книги:



22Страниц
6-7Часов на чтение
89 тыс.Всего слов

Язык книги: русский
Издательство: «Дилок»
Город: София
Год издания: 2006
Размер: 226 Кб
сообщить о нарушении



Описание книги

От хиляди години посветени жреци пазят в Египет тайно знание, което съдържа в себе си всички основни положения на съвременната наука — от генни технологии до създаване на ядрени реактори.

Възходът на древен Египет към висока култура всъщност трябва да е протекъл доста по-различно, отколкото научните среди днес продължават да твърдят. Съвсем очевидно античните учени от различни точки на земното кълбо са разполагали с невероятни и загадъчни познания. Съществуват доказателства, че не само мореплаването е на възраст 60 000 години, но че употребата на уранова руда, електричество, микроскопи, летателни апарати, дори и гениите експерименти не са били безизвестни за тях. Не само египтолози, но и сътрудници на NASA добре знаят, че по всяка вероятност в центъра на Голямата пирамида е имало източник на радиоактивна енергия с не по-малка сила от ядрен заряд!

Смущаващото в случая е по-скоро това, че официалната египтология е добре запозната с фактите, но мълчи. Защо?

В специализираната си книга немският журналист изследовател Ердоган Ерчиван разказва съдържателно и много вълнуващо за забележителните събития и обрати, белязали развитието не само на Египет, но и на целия древен свят.

Възможно ли е изобщо античните хора без чужда помощ, само със собствени ресурси, да реализират научни резултати и заключения, близки до постиганите с най-съвременни технологии?

Защо откритите при пълна секретност четвърта и пета камера в Голямата пирамида остават недостъпни за обществеността? Защо от новооткритите подземни тунели и лабиринти се интересуват военни, а не египтолози?

Инсайдери разказват за античен подземен град под платото Гиза и за мистериозен ядрен реактор в тялото на Голямата пирамида.

Защо най-важните открития са пазени в тайна от египтолозите?

 

За четири години книгата има 13 издания само в Германия.

 

  • Просмотров: 308 |


Добавить комментарий к книге
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

Популярные книги за неделю