355 500 произведений, 25 200 авторов.

Электронная библиотека книг » Іван Білик » книга "Цар і раб"
Цар і раб - Іван Білик
  • Книга добавлена: 5 октября 2016, 04:03
обложка книги Цар і раб - Іван Білик

Название книги: Цар і раб

Автор книги:



33Страниц
9-10Часов на чтение
131 тыс.Всего слов

Язык книги: русский
Издательство: А.с.к.
Город: Київ
Год издания: 2007
ISBN: 966-539492-4
Размер: 358 Кб
сообщить о нарушении



Описание книги

Цей історичний роман знаного українського письменника, Лауреата Шевченківської премії, Івана Білика — третя книга з трилогії про наших предків-скіфів. Перші дві — «Дикі білі коні» і «Не дратуйте ґрифонів» — вийшли друком у видавництві «А.С.К.» у 2006 р.

Головний герой роману відомий з історії Салмак, заручник від Великого князя при дворі боспорського царя Персіда. На Боспорське царство накинули око зразу дві імперії — Римська і Понтійська начолі з царем Мітрідатом. Хто переможе… Лев чи Тигр? І чий бік у цьому кривавому герці візьмуть інші герої роману.

Серед археологічних знахідок того часу (а це кінець II ст. до н.е.) — срібна монета, на одному боці якої зображені профіль молодого чоловіка і напис «Салмак», а на другому — «Місто Сонця». Це правда чи черговий знак історії? Чи міг раб стати царем? А рабиня й гетера, хоча вона й незрівнянна красуня Єлена Прекрасна — царицею бодай на день.

Про все це й багато іншого йдеться в цьому справді цікавому романі.

  • Просмотров: 391 |


Добавить комментарий к книге
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

Популярные книги за неделю