355 500 произведений, 25 200 авторов.

Электронная библиотека книг » Олександра Свінцицька » книга "Креативна економіка та креативні індустрії"
Креативна економіка та креативні індустрії - Олександра Свінцицька
  • Книга добавлена: 19 августа 2020, 17:30
обложка книги Креативна економіка та креативні індустрії - Олександра Свінцицька

Название книги: Креативна економіка та креативні індустрії

Автор книги:



Соавторы: Вячеслав Ткачук
Язык книги: русский
Издательство: Державний університет «Житомирська політехніка»
Город: Житомир
Год издания: 2020
ISBN: 978-966-683-558-4
сообщить о нарушении



Описание книги

Розкрито основи формування та розвитку креативної економіки, зокрема проведено класифікацію креативних індустрій, визначено тенденції їх розвитку в Україні та світі. Визначено фактори формування креативного середовища міст, які лягають в основу їх стратегій розвитку. З’ясовано передумови становлення і розвитку цифрової економіки в структурі креативної економіки. Багато уваги приділено інноваціям і підприємництву в сфері креативних індустрій, моделям фінансування стартап-проектів. Розглядається механізм оцінювання інвестиційної привабливості галузей креативної економіки. Аналізуються методи популяризації та просування інноваційних проектів в мережі.

Навчальний посібник рекомендований для студентів галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» і 12 «Інформаційні технології». Також він буде корисним для працівників і власників підприємств у сфері креативних індустрій та інших зацікавлених осіб.

  • Просмотров: 129 |


Добавить комментарий к книге
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

Популярные книги за неделю