355 500 произведений, 25 200 авторов.

Электронная библиотека книг » Борис Поломошнов » книга "По цей бік Потойбіччя: запрошення до майбутньої філософії спільності"
По цей бік Потойбіччя: запрошення до майбутньої філософії спільності - Борис Поломошнов
  • Книга добавлена: 9 октября 2016, 14:28
обложка книги По цей бік Потойбіччя: запрошення до майбутньої філософії спільності - Борис Поломошнов

Название книги: По цей бік Потойбіччя: запрошення до майбутньої філософії спільності

Автор книги:



15Страниц
4-5Часов на чтение
57 тыс.Всего слов

Язык книги: русский
Издательство: ИП Стрельбицкий
Размер: 161 Кб
сообщить о нарушении



Описание книги

Книга «По цей бік Потойбіччя: запрошення до майбутньої філософії спільності» Бориса Поломошнова – це книга-виклик. Виклик не тільки й не стільки змісту одного з найбільш грандіозних творів Фрідріха Ніцше («По той бік добра і зла. Прелюдія до філософії майбутнього»), скільки виклик самому Потойбіччю. А воно, Потойбіччя, за визначенням автора, є цариною дурості, підлості, заздрості. Тобто всього того, що знаходиться «по той бік» розумності й людяності. Всього того, що народжується в головах людей як принизлива, потворна мутація пронизливих думок і прекрасних почуттів. Книга призначена для широкого кола читачів, які прагнуть розібратися у таємницях буття, для мислячих й допитливих шукачів правди та справедливості, для кожного, хто прагне розібратися в природі Добра і Зла.

  • Просмотров: 310 |


Добавить комментарий к книге
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

Популярные книги за неделю