355 500 произведений, 25 200 авторов.

Электронная библиотека книг » Павел Загребельный » книга "Попіл снів"
Попіл снів - Павел Загребельный
  • Книга добавлена: 31 октября 2016, 03:34
обложка книги Попіл снів - Павел Загребельный

Название книги: Попіл снів

Автор книги:



13Страниц
3-4Часов на чтение
53 тыс.Всего слов

Язык книги: русский
Издательство: «Український письменник»
Город: Київ
Год издания: 1995
ISBN: 5-333-01210-5
Размер: 144 Кб
сообщить о нарушении



Описание книги

У новорічну ніч на пульт управління саркофагом АЕС вривається невідома жінка в генеральській формі й заявляє, що залишиться тут доти, поки до неї не прибудуть із Києва представники влади.

Працівникам прокуратури, міліції і Служби безпеки України доктор Аля (так звуть жінку-генерала) повідомляє, що з надзвичайно секретного «наукового» об'єкта (він підпорядкований таємним службам Москви, тому про нього в Києві не знало навіть колишнє Політбюро) зник піддослідний, майор авіації Чуйко, наділений страхітливою здатністю вбивати всіх, хто йому присниться. Доктор Аля в паніці. Вона втекла зі своєї дачі саме сюди, сподіваючись, що радіаційний захист на пульті саркофага якоюсь мірою може вберегти її від всепроникаючої енергії мозку майора Чуйка. Та це не порятунок. Майора треба негайно знайти, затримати. Інакше може статися катастрофа.

  • Просмотров: 304 |


Добавить комментарий к книге
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

Популярные книги за неделю