355 500 произведений, 25 200 авторов.

Электронная библиотека книг » Марко Марчевски » книга "Острів Тамбукту"
Острів Тамбукту - Марко Марчевски
  • Книга добавлена: 20 сентября 2016, 18:28
обложка книги Острів Тамбукту - Марко Марчевски

Название книги: Острів Тамбукту

Автор книги:



30Страниц
9-10Часов на чтение
129 тыс.Всего слов

Язык книги: русский
Издательство: "Молодь"
Город: Київ
Год издания: 1960
Размер: 331 Кб
сообщить о нарушении



Описание книги

Дія роману відомого сучасного болгарського письменника Марка Марчевського Острів Тамбукту відбувається в роки другої світової війни. Герой твору — молодий болгарин, тікаючи від переслідувань фашистів, змушений залишити батьківщину. Він наймається на роботу до англійця-плантатора. Під час подорожі корабель зазнав катастрофи, і герой твору разом з кількома супутниками потрапляє на невідомий острів, жителі якого зовсім не знають цивілізації.

Білих людей чекає безліч небезпек. Але чесний, сміливий юнак-болгарин зумів знайти спільну мову і подружити з тубільцями.

Про цю дружбу, про боротьбу тубільців проти імперіалістичних загарбників, що проникли й сюди, читач дізнається, прочитавши цей цікавий роман.

  • Просмотров: 397 |


Добавить комментарий к книге
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

Популярные книги за неделю